7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

VastNed koopt winkelpand in Istanboel

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

VastNed Retail heeft een winkelpand gekocht in het hart van het winkelgebied Nisantasi in Istanboel. De waarde van de Turkse portefeuille steeg hiermee tot boven de 100 miljoen euro.
VastNed Retail kocht het gehele pand op Abdi Ipekçi Caddesi 37, waarin nu drie winkels zijn gevestigd. Na een volledige herontwikkeling zal het pand bijna 2.000 m2 bruto vloeroppervlak omvatten, inclusief ongeveer 1.100 m2 winkelruimte. De herontwikkeling moet voor augustus 2013 zijn voltooid. De huurinkomsten bedragen naar verwachting 1,4 miljoen euro per jaar. De verkopers van het pand zijn privé-personen.
De 700 meter lange Abdi Ýpekçi Caddesi, in de Nisantasi-buurt in de wijk Þiþli, is de meest prestigieuze winkelstraat van Istanboel. Het gebied kent een grote variatie aan luxe en exclusieve winkels met Turkse en internationale designer-labels. Bovendien zijn er restaurants met internationale keukens en cafés gevestigd. De bekendste retailers in Nisantasi zijn Prada, Louis Vuitton, Hermes, Chanel, Burberry, Ermenegildo Zegna en Salvatore Ferragamo.
Taco de Groot, chief investment officer van VastNed Retail: ‘Met deze transactie zijn wij nu aanwezig in drie prime high streets in het hart van lstanboel. Deze verwerving van een pand in de meest prestigieuze winkelstraat van Turkije sluit aan bij ons streven om onze portefeuille in Istanboel uit te breiden. Door onze ervaring zijn wij ervan overtuigd dat de herontwikkeling zal resulteren in een winkelunit van topkwaliteit die topretailers en winkelpubliek zal aanspreken.’
VastNed Retail heeft ook een huurovereenkomst getekend met een trendy cafébedrijf voor de eerste en tweede verdieping van Istiklal Caddesi 119 in Istanboel. De bezettingsgraad van de huidige portefeuille in exploitatie in Istanboel komt daarmee op honderd procent.
Bron: http://www.vastgoedmarkt.nl/nieuws/2011/08/16/VastNed-koopt-winkelpand-in-Istanboel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here