7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Huur Miramax films via Facebook

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Vanaf nu kunnen gebruikers in Amerika, Engeland en Turkije films van Miramax huren via Facebook. Via de eXperience app kunnen zij films huren voor 30 Facebook credits per film. Dat komt ongeveer neer op $3 dollar. Uiteraard kan je in de app gebruik maken van alle deel functies binnen Facebook, zoals het uitnodigen van vrienden en het tonen van de video in je news feed.
Miramax wil meteen goed beginnen met 20 films voor Amerika en 10 in Engeland. Hiermee liggen ze meteen voor op concurrenten als Warner Brothers en Paramount, die minder films aanbieden. Na het betalen van de credits zijn de films 30 dagen beschikbaar. Alleen als je eenmaal begonnen bent met kijken is de film nog maar 48 uur beschikbaar. Een pauze van een week is dus niet mogelijk.
 
De films zijn ook te bekijken via een browser gebaseerde speler voor de iPad en Google TV. Op dit moment is het alleen mogelijk om films te huren, maar in de toekomst kun je ze ook van Miramax kopen. Zo zijn ze altijd online te bekijken. Helaas is de app nog niet geschikt voor Nederlandse gebruikers. Miramax wil wel op korte termijn uitbreiden naar Frankrijk en Duitsland.
Bron: AllFacebook
Bron: http://www.dutchcowboys.nl/facebook/22919

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here