7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Inkomende handelsmissie uit Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkije heeft zich ontwikkeld tot een mondiaal financieel en economisch (investerings) centrum dat ook nog eens kan dienen als springplank naar een aantal aantrekkelijke buurlanden. Het land heeft een grote, nog steeds groeiende interne markt, een traditioneel sterke industriële en private sector met gekwalificeerd en goed opgeleid management en personeel.
De Nederlandse en Turkse Kamers van Koophandel organiseren gezamenlijk een bezoek van 15 Turkse bedrijven aan Nederland. Een belangrijk onderdeel van het programma is individuele matchmaking. Door middel van samenwerking met deze Turkse bedrijven wordt u binnen korte tijd in contact gebracht met producenten en leveranciers, agenten en distributeurs en kunt u de mogelijkheid verkennen om groei op de Turkse markt (en in buurlanden) te realiseren. Tevens krijgt u tijdens een aantal netwerkbijeenkomsten toegang tot een uniek netwerk.
Dit evenement wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Economische Zaken Landbouw en Innovatie (NL EVD Internationaal). Hierdoor kunnen wij u gratis deelname aanbieden. Aanmelding onder vermelding van bedrijfsnaam en contactgegevens is, vanwege de beperkte tijd per Turks bedrijf, noodzakelijk. Na aanmelding wordt er contact met u gezocht om mogelijke gesprekspartners en de gesprekslocatie te bespreken.
Plaats:
Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam
Organiserende instantie(s):
Kamer van Koophandel Rotterdam
Meer informatie:
www.kvk.nl/ihmturkije
Bron: http://www.agentschapnl.nl/agenda/inkomende-handelsmissie-uit-turkije-19-tm-23-september-2011

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here