7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, mei 30, 2023
No menu items!

CPI Istanbul trekt 9000 bezoekers

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Modevakbeurs CPI Istanbul meldt tevreden te zijn over het verloop van het evenement. Meer dan 9000 bezoekers kwamen op de modebeurs af. Daarvan was 20 procent afkomstig uit het buitenland. De beurs vond voor de eerste keer plaats in het CNR Exhibition Centre, van 22 tot 24 september.
Het aantal exposanten hoopt de beursorganisatie bij de volgende editie nog wel uit te breiden. Nu lag het aantal op 120, voornamelijk afkomstig uit Turkije. Ook waren er modemerken uit Canada, Griekenland, Denemarken, Japan, Syrië, Frankrijk en Italië. Twaalf merken kwamen uit Duitsland. Voor hen lag de focus niet alleen op de Turkse markt, maar ook op de markten in de omliggende landen.
Özhan Carda, deputy general manager van CNR Expo laat weten tevreden te zijn over de eerste beurs op de nieuwe locatie. “Het is een veelbelovende start. We zullen ons best doen om van CPI Istanbul een van de meest toonaangevende beurzen te maken. Ons voorbeeld is CPN Moscow.

CPI Istanbul en Istanbul Fashion Week zullen opnieuw plaatsvinden in februari 2012. CPI Istanbul, wat staat voor Collection Premiere Istanbul, is een modevakbeurs die de Duitse beursorganisatie Igedo Company in Turkije organiseert samen met ITKIB (Istanbul Textile and Apparel Exporter Association).
Bron: http://www.fashionunited.nl/nieuws/Columns/CPI_Istanbul_trekt_9000_bezoekers_2011092934169/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here