7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Start nieuwe lessen Orientaalse Dans en Workout

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Oriëntaalse dans
Oriëntaalse dans is een oude kunst die reeds duizenden jaren wordt beoefend in het Midden-Oosten. Deze dansvorm is een fantastische manier van zelfexpressie en wordt gekenmerkt door natuurlijke golvende bewegingen, isolaties, gracieuze armen en handen, expressieve en krachtige heupen.
In deze lessen leer je de basisbewegingen van de oriëntaalse dans waaronder energieke shimmies, soepele arm- en hand bewegingen en krachtige heup isolaties. De bewegingen komen terug in choreografieën en improvisatie oefeningen. Orientaalse dans is meer dan techniek alleen en daarom leer je   emoties uit te drukken met je dans.  Plezier in de dans, zelfontplooiing en grensverlegging staan hierbij centraal.
 
Laat je meeslepen door de prachtige muziek, mysterie en de magie. En ontdek het plezier van samen dansen!
 
 
Orientaalse workout – NIEUW!!!
 
Dit is een leuke, intensieve en energieke les op wereldmuziek, waarbij je werkt aan kracht, conditie, lenigheid en danstechnieken.
 
De bewegingen bestaan uit eenvoudige basispassen en combinaties afkomstig uit uiteenlopende stijlen zoals streetdance, modern, latin, aerobics, vechtsport en yoga. Maar de oriëntaalse dans vormt de basis. Geen complete choreografieën!
 
In de lessen ontwikkel je een beter lichaamsbewustzijn, wat zal leiden tot verbetering van de houding en mentaliteit. In de les komen uithoudingsvermogen, spierverwerkende oefeningen, ontspanning, ademhaling en vooral plezier aan bod!
 
Zorg voor makkelijk zittende kleding, een goede sport bh en een flesje water!
 
 
Gratis proeflessen tijdens de Hobbymarkt in Zuilen (entree gratis)!!!
 
Datum          : zondag 9 oktober 2011
Locatie        : Vorstelijk complex, Pr. Beatrixlaan 2, Utrecht
Tijdstip       : 13.00 – 16.00 uur
Info               : www.Portes.nl
Docent         : Sevim: 0619309194 (phoenix.75@live.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here