7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Bier van belang voor Turkse economie

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Woensdag 5 oktober liep de Turkse pers uit voor de presentatie van het Regioplan rapport over de Turkse biersector. In het luxueuze Marmara Taksim Hotel in Istanbul presenteerde Bram Berkhout namens Regioplan de belangrijkste resultaten. Bier, zo stelde hij, draagt in Turkije relatief veel bij aan waarde van de nationale economie.
In vergelijking tot andere landen draagt de biersector in Turkije veel bij aan de nationale economie. Veel Turken verdienen hun boterham in de sector, zowel in de productie en de distributie van bier, als in de horeca. Eveneens in vergelijking tot andere landen blijkt dat bier in Turkije zwaar wordt belast.
De studie voor de Turkse brouwerijorganisatie (BMUD) voerde Regioplan uit samen met Ernst & Young Turkije. In deze landenstudie is gebruik gemaakt van ons eigen economische impactmodel, waarmee we inmiddels wereldwijd vergelijkbare studies uitvoeren.
Diverse Turkse media hebben de persconferentie bijgewoond, wat geresulteerd heeft in een groot aantal artikelen.
Klik hier voor het volledige rapport.
Bron: http://www.regioplan.nl/nieuws/regioplan_prominent_in_turkse_media

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here