7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Gulsen Yaslar weer in de bloemen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Hengelose onderneemster Gülsen Yaslar is de titel ‘Etnische Zakenvrouw 2011’ net misgelopen. De eigenaresse van Melissa Bloemen en Kado’s in Hengelo was een van de drie genomineerden voor de verkiezing die onlangs werd gehouden. Ze was niet echt teleurgesteld: “Al zou het mooi geweest zijn om tussen al het negatieve nieuws te laten zien dat heel veel mensen met Turkse wortels het in Nederland eigenlijk goed doen.”
Geprezen
Gülsen Yaslar wordt geprezen om het feit dat ze leerlingen die bij haar stagelopen ontzettend goed begeleid in het vak van de bloemsierkunst en dat ze daarbij ook oog heeft voor het milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij haar hoog in het vaandel. In 2008 ontving Yaslar al de MKB Award voor het Beste Leerbedrijf. Gülsen Yaslar is met haar bedrijf ook in Turkije, haar geboorteland, zakelijk actief.
Bron: http://www.deweekkrant.nl/pages.php?page=1979909

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here