7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Turkish Airlines start met vluchten naar Dammam

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkish Airlines vliegt sinds gisteren nonstop naar Dammam, Saoedi-Arabië. De vluchten worden drie keer per week vanuit Istanbul uitgevoerd, op maandag, donderdag en zaterdag. Dammam is de vierde bestemming in Saoedi-Arabië na Jeddah, Riyadh en Medinah.
 
Retourvluchten Istanbul – Turijn worden tegen verlaagde tarieven aangeboden. Tickets voor reizigers vóór 31 december 2011 zijn inclusief belastingen en toeslagen vanaf 200 euro verkrijgbaar.
 
Het vluchtschema voor Dammam is als volgt:
 
Istanbul-Dammam
Vertrek / Aankomst
Maandag, Donderdag, Zaterdag
21:55      01:45 (+1)
Dammam-Istanbul
Vertrek / Aankomst
Dinsdag, Vrijdag, Zondag
02:45       06:45
 
Met Dammam als nieuwste bestemming, bestaat het vluchtnetwerk van Turkish Airlines nu uit 188 bestemmingen wereldwijd. Turkish Airlines is de snelst groeiende luchtvaartmaatschappij van Europa. Thuishaven Istanbul ontwikkelt zich in een stroomversnelling als één van de belangrijkste luchthavens voor internationale reizigers.
 
Turkish Airlines maakt deel uit van het Star Alliance netwerk, dat wereldwijd 21.200 dagelijkse vluchten naar 1.185 luchthavens in 185 landen biedt. Kijk voor meer informatie over Turkish Airlines op de vernieuwde website www.turkishairlines.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here