7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Ayla en Hugo Een liefde in Amsterdam

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Zojuist is bij Uitgeverij Cargo verschenen: Nurnaz Deniz & Guido Snel – Ayla & Hugo. Een liefde in Amsterdam. Ayla en Hugo leren elkaar kennen in Amsterdam en worden op slag verliefd. Binnen enkele weken wonen ze samen, enkele maanden later zijn ze getrouwd. De hele wereld ligt voor hen open, de stad ligt aan hun voeten. Spil in hun leven is de hechte groep vrienden met wie ze koken, eten en uitgaan, maar vooral veel praten over hun afkomst, over hun toekomst, over hun dromen.
 
De families van Ayla en Hugo bekijken het allemaal van een afstand, en houden ook elkaar nauwlettend in de gaten. Gaat dat wel goed, een Turkse en een Nederlander? Als Ayla en Hugo kort achtereen ieder een groot emotioneel verlies te verwerken krijgen, worden hun liefde voor elkaar en hun vriendschappen met de anderen op de proef gesteld. In een poging hun leven
samen te redden, besluiten ze elkaar te gaan schrijven.
Ayla en Hugo is een universeel verhaal over liefde en vriendschap, en een scherpe en ontroerende roman over afkomst en vrijheid.
‘Ayla en Hugo is een gepassioneerde Romeo en Julia van het nieuwe Nederland. Ik heb het in één adem uitgelezen.’ – Abdelkader Benali
Nurnaz Deniz (1971) werkte in de Haagse Schilderswijk en schreef veelvuldig over het Nederlandse integratiebeleid. Momenteel is ze als cultureel ondernemer werkzaam in de kunstsector. Guido Snel (1972) is schrijver en docent Europese letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn roman Mr. Lugosi’s Butler werd lovend gerecenseerd. Nurnaz en Guido zijn getrouwd, hebben samen een zoon en wonen in Amsterdam.
288 PAG. | € 18,90 | ISBN 978 90234 5582 0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here