7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Benefietdiner aardbevingsslachtoffers Turkije levert 4000 euro op

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Een benefietavond voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije op 23 oktober heeft woensdagavond bijna vierduizend euro opgebracht. De avond bestond uit onder meer een diner en een veiling.
De Turkse Rotterdammer Semih Tuhan had aanvankelijk het plan om thuis een etentje te houden en hiermee geld in te zamelen voor de aardbevingsslachtoffers. Gaandeweg groeide zijn plan steeds verder en besloot hij een benefietavond te houden in de Mini Mall achter station Hofplein. 
kindertehuis
Bezoekers moesten twintig euro afrekenen voor het etentje, met muziek van onder meer de Turkse artieste Karsu Dönmez. Daarnaast was er ook een veiling, waar onder meer T-shirts en een schilderij onder de hamer gingen. De avond werd afgesloten met een dansavond waar onder anderen Johnny de Mol achter de draaitafel plaatsnam.
De vierduizend euro gaat naar een kindertehuis in de omgeving van het door de aardbeving getroffen Van.
Bron: http://www.rtvrijnmond.nl/Homepage/Nieuws?view=/News%2FDefault%2F2011%2Fnovember%2FBenefietdiner%20aardbevingsslachtoffers%20

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here