7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Izmir kandidaat wereldexpositie 2020

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Het Bureau International des Expositions (BIE) heeft afgelopen vrijdag in Parijs de namen van de kandidaatsteden voor de wereldtentoonstelling in 2020 naar buiten gebracht. De genomineerde steden, die het tegen elkaar opnemen in deze strijd, zijn Sao Paulo in Brazilië, Jekaterinenburg in Rusland, Ayutthaya in Thailand, het Turkse Izmir en Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. In november 2013 wordt bekend gemaakt wie als winnaar uit deze strijd is gekomen en de wereldexpositie in 2020 mag organiseren.
De wereldtentoonstelling is een grote internationale expositie waar deelnemende landen hun beste en mooiste voorbeelden van economische, sociale, culturele en technische vooruitgang presenteren. Al sinds 1851 hebben de exposities in verschillende landen plaatsgevonden. China was het gastland van de laatste wereldtentoonstelling en de volgende wordt in 2015 in Milaan gehouden.   
Bron: http://www.reisgraag.nl/vakantie_turkije/nieuws/vijf-kandidaatsteden-strijden-om-wereldexpositie-2020/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here