7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Halil Yuksel bij Presidential Summit on Entrepreneurship Istanbul

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Halil Yuksel, CEO en oprichter van MobileLayers, zal op uitnodiging van de Turkse Ambassade in Nederland, welke namens H.E. Mr.Recep Tayyip Erdogan (de Premier van Turkije) deze uitnodiging stuurt, deelnemen aan een 4 daagse conferentie in December 2011 (Istanbul).
De conferentie, waarbij maar wereldwijd maximaal 1000 succesvolle Entrepreneurs uitgenodigd zijn, is het vervolg op de eerste conferentie welke vorig jaar April 2010 in de Verenigde Staten is gehouden. Deze is toegesproken door de President van de Verenigde Staten, Barack Obama. Atilla Aytekin en Umut Akpinar waren, samen met vertegenwoordigers uit 50 andere landen, als enige Nederlanders van de partij.
De algemene doelstelling van de tweede conferentie is om te onderzoeken welk rol de entrepreneurs kunnen spelen bij het bevorderen van nauwere betrekkingen en samenwerking, alsmede het dialoog tussen de verschillende gemeenschappen en culturen. De top zal ook een unieke gelegenheid zijn om deze gevestigde en jonge Entrepreneurs bij elkaar te brengen, de markt mogelijkheden te verkennen, te netwerken en ideeën uit te wisselen of deze te creëren.
Dit jaar wordt de conferentie toegesproken door de Premier van Turkije, Recep Tayyip Erdogan en Vice President van de Verenigde Staten Joe Biden, alsmede door Turkse ministers en vooraanstaande internationale hoogwaardigheidsbekleders en CEO’s.
De top biedt een unieke gelegenheid om de rol van succesvolle ondernemers te verbeteren en het versterken van de wereldwijde begrip, het delen en voordeel halen uit succes verhalen, het creëren van synergie en het creëren van duurzame netwerken tussen de deelnemers.
Indien mogelijk zal MobileLayers live verslag uitbrengen van deze conferentie via onze website.
Bron: http://www.mobilelayers.com/nieuws/presidential-summit-on-entrepreneurship/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here