7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Oud-wethouder Hatice Can Engin timmert internationaal aan de weg

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Kompas International Turkije en Nederland.Dat is de naam van de onderneming van oud-wethouder Hatice Can-Engin van de gemeente Gilze en Rijen. De Rijense, die tot vorig jaar gemeentebestuurder was, adviseert en begeleidt inmiddels Nederlandse bedrijven in Turkije en Turkse ondernemingen in Nederland. “Ik was het thuiszitten zat, wilde weer aan de slag. Toen ik gevraagd werd om wat te betekenen voor de Floriade 2012 in Venlo, ben ik begonnen met Kompas International.”
In de aanloop naar volgend jaar – in 2012 staan Nederland en Turkije stil bij het feit dat ze al vierhonderd jaar betrekkingen hebben met elkaar – heeft Can-Engin een aantal lezingen georganiseerd. Op 14 februari was de eerste in Breda, op 1 december volgt de afsluitende in Tilburg. Op de universiteit houdt oud-minister Ernst Hirsch Ballin van Justitie een voordracht. Ook burgemeester Peter Noordanus van Tilburg en waarschijnlijk de Turkse ambassadeur Ugur Dogan beklimmen het spreekgestoelte. “Het huidige politieke klimaat was niet goed. Daarom worden deze dialooglezingen gehouden. We willen zo meer wederzijds begrip kweken.” De lezing in Tilburg is van 19.00 uur tot 22.00 uur in de aula van de universiteit.
www.kompasinternational.nl
Bron: http://www.bndestem.nl/regio/oosterhout/9937350/Oudwethouder-timmert-internationaal-aan-de-weg.ece

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here