7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Turkse bakker wint prijs

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Firat Bakkerij BV in Apeldoorn is door financieel keuringsbedrijf Graydon verkozen tot de top van meest financieel gezonde bedrijven in de bakkerijbranche. Daarom kreeg Nurettin Gören, directeur van Firat BV, een award uitgereikt.
Firat is een specialist op gebied van Lahmacun (Turkse Pizza) en speciale Döner-broodjes. De bakkerij levert vooral aan horecabedrijven en supermarkten in het etnische segment. Omdat de vraag naar zijn producten flink is toegenomen, heeft Nurettin Gören in 2011 de productie van Firat opgeschaald. Een uitbreiding van de productiecapaciteit van zijn bedrijf moet de komende jaren voorzien in de extra vraag.
 
Sinds november 2010 is Nurettin Gören deelnemer aan het project Dare to Have a Dream van de Dutch Dream Foundation. Dit project is opgezet door Atilla Aytekin, directeur van softwarebedrijf Triodor. Binnen het project worden jonge, veelbelovende ondernemers met een bi-culturele achtergrond gecoacht door ervaren bestuurders uit het bedrijfsleven. Nurettin Gören wordt in 2011 gecoacht door Thomas van Rijckevorsel, lid van de Raad van Bestuur van Achmea. Tijdens hun maandelijkse gesprekken adviseert Thomas van Rijckevorsel Nurettin Gören ook over de uitbreiding van het bedrijf.
 
Bron: Bakkers in bedrijf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here