7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, mei 30, 2023
No menu items!

Waar kan ik subsidies vinden voor mijn investeringen in Turkije?

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Subsidies EL&I
Het pakket subsidies van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) bestaat uit instrumenten voor de verschillende fasen van het ondernemerschap. Van het starten van een onderneming tot de overdracht of de beëindiging. Ook de eerste stappen naar innoveren en internationaal ondernemen worden gestimuleerd.
Meer informatie over subsidies van het ministerie van EL&I
Nederlandse banken en steun bij kredietaanvraag
U kunt ook een kredietaanvraag indienen bij een van de Nederlandse banken. ABN AMRO, Rabobank, ING Bank zijn actief in Turkije en verstrekken kredieten aan goede investeringen. NL EVD Internationaal ondersteunt bedrijven bij de opstelling van een kredietaanvraag bij een Nederlandse bank. U moet wel eerst een business- of projectplan hebben.
Meer informatie over het financieren van uw internationale plannen
Turkse overheid
De Turkse overheid stimuleert investeringen in Turkije in de vorm van goedkoop land en belastingvoordeel. Informatie hierover vindt u op de internetsite van de Investment Support and Promotion Agency of Turkey (ISPAT). U kunt ook contact opnemen met de Agency.
Investment Support and Promotion Agency of Turkey (ISPAT)
Contactpersoon: Pinar Akcayoz (Ms)
Telefoon: +90 212 468 69 00
E-mail: pakcayoz@invest.gov.tr
Internet: www.invest.gov.tr
 
Bron: http://www.agentschapnl.nl/onderwerp/faq-waar-kan-ik-subsidies-vinden-voor-mijn-investeringen-turkije

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here