7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Izmir locatie voor European Wine Bloggers Conference 2012

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Vele wijnbloggers zaten al een tijdje in spanning. Waar zou de nieuwe European Wine Bloggers Conference(EWBC) in 2012 gehouden worden?
Vaak werden Frankrijk of Duitsland als nieuwe kandidaat genoemd, maar vanmiddag werd bekend dat EWBC plaats zal vinden in Izmir, Turkije van 9 tot en met 11 november 2012.
Het wordt alweer de vijfde editie van het populaire event, waar de nadruk altijd ligt op wijn en social media, oftewel het communiceren van en over wijn met behulp van social media en blogs natuurlijk. Eerder vond het evenement al plaats in Spanje, Oostenrijk en Italië.
Het thema van de volgende bijeenkomst is: “Source”. Dit verwijst enerzijds naar een recente stelling van Dr. Patrick McGovern die beweert dat Turkije eigenlijk de geboorteplaats is van de “Vitis Vinifera”, anderzijds naar wat bloggers eigenlijk zouden moeten zijn, namelijk een bron van informatie. Het evenement zal gesponsord worden door “Wines of Turkey”.
Bron: persbericht van Vrazon, organisator van EWBC.
Bron: http://wijn.blog.nl/social-media/2011/11/28/net-onthuld-izmir-locatie-voor-european-wine-bloggers-conference-2012

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here