7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Nieuwe Grafityp dealer in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Grafityp beschikt wereldwijd over een uitgebreid netwerk van distributeurs, die de Grafityp producten in hun land of regio aan de man brengen. Toch zijn er een aantal landen, waar Grafityp haar positie nog wenst te verstevigen. In Turkije is Grafityp instussen perfect in dit opzet geslaagd, met de aanstelling van Fleksmedia als Grafityp distributeur.
Door haar unieke geografische ligging vormt Turkije een belangrijke economische schakel tussen Europa en Azië. Grafityp is dan ook zeer tevreden dat ze met de firma Fleksmedia een geschikte partner heeft gevonden, die deze belangrijke sign-markt door en door kent, en die de Grafiprint, Grafitack, Graficast, GrafiWrap en Automotive & Deco producten in Turkije gaat verdelen.
De eerste contacten met de firma Fleksmedia werden tijdens FESPA 2011 in Hamburg gelegd en leidden uiteindelijk tot een akkoord over de verdeling van de Grafityp producten op de Turkse markt.
Bron: http://www.signpro.nl/nieuws/Nieuwe%20Grafityp%20dealer%20in%20Turkije

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here