7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

SunExpress neemt 18 piloten aan van Stella aviation academy

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Afgelopen week hebben recruiters van SunExpress maar liefst 18 studenten aangenomen van Stella aviation academy. Het is voor de vierde maal dat de Turkse luchtvaartmaatschappij piloten werft bij de Nederlandse luchtvaartschool. De afgelopen twee jaar hebben 40 piloten de weg gevonden naar SunExpress. SunExpress is een joint venture tussen Lufthansa en Turkish Airlines die vliegt met een vloot van 28 jonge 737NG’s vanuit Turkije. De studenten treden deze winter in dienst van de luchtvaartmaatschappij om verder te worden opgeleid tot piloten die mogen vliegen op een Boeing 737-800. Deze type-rating zal worden verzorgd door SunExpress in Istanbul.
Directeur Evert-Jan Hilgeman: “Het is goed om te zien dat SunExpress wederom voor onze leerlingen kiest. SunExpress is erg tevreden met onze leerlingen; goede kwaliteit en minimale uitval. We zien op dit moment dat de markt voor piloten langzaam aantrekt. Maar laat ik heel duidelijk zijn, niet in Nederland! Wil je piloot worden dan moet je accepteren dat de wereld je werkterrein is en je je vleugels ook echt moet uitslaan. In een aantal grote markten zoals de UK en Duitsland begint de vraag naar vliegers weer aan te trekken en we zijn blij dat ook daar weer een groot aantal van onze vliegers terecht komt. Stella studenten weten dat er mogelijkheden zijn om tegen West-Europese tarieven te kunnen beginnen met vliegen in het Midden en Verre Oosten en het is dus ook daar waar wij nieuwe mogelijkheden zien voor onze leerlingen. Deze maand zijn ook de eerste vliegers voor LionAir begonnen met hun line training en we hopen dat er op korte termijn meer zullen volgen.”
Bron: http://www.steltenberg.nl/SunExpress-neemt-18-piloten-aan-van-Stella-aviation-academy–n207m268

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here