7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

MNG Cargo opent vrachtvluchten op Schiphol

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Turkse vrachtmaatschappij MNG is donderdag begonnen met vrachtvluchten tussen Istanbul en Schiphol.
De vrachtmaatschappij zal voorlopig een keer in de week Nederland aandoen, zegt manager Gert-Jan Lantrok van vrachtvertegenwoordiger Aviationplus op Schiphol.
Voor de nieuwe dienst wordt een A300F ingezet met een vrachtcapaciteit van rond de veertig ton.
Volgens Lantrok zijn de vrachtvluchten op Nederland een aanvulling op de bestaande vier vrachtvluchten van MNG tussen het Duitse Keulen en Istanbul. De vrachtvertegenwoordiger laat al Nederlandse lading voor die vluchten trucken naar Keulen, ‘maar nu kunnen wij aan de expediteurs op Schiphol ook een rechtstreekse lijndienst aanbieden’.
Volgens Lantrok wil MNG de concurrentie aangaan met de Turkish Airlines, dat onder meer vrachtvluchten uitvoert op Maastricht Aachen Airport naast passagiersvluchten op Schiphol. “Er is voldoende lading in de Nederlandse markt voor de twee luchtvrachtvervoerders. Turkije is een enorme groeimarkt”, aldus de vrachtmanager.
Bron: http://www.nieuwsbladtransport.nl/Nieuws/Article/tabid/85/ArticleID/21683/ArticleName/MNGCargoopentvrachtvluchtenopSchiphol/D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here