7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

call voor projecten rotterdam-istanbul 2012

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Organisaties die in het kader van Rotterdam-Istanbul 2012 een project willen uitvoeren, kunnen tot 13-01-2012 een subsidieverzoek indienen.
Binnen het Programma Internationalisering is Istanbul één van de steden waarmee Rotterdam intensief wil samenwerken, vanwege zijn culturele en economische relevantie voor onze stad. Het jaar 2012 is bovendien een bijzonder jaar omdat dan wordt gevierd dat Nederland en Turkije 400 jaar handelsbetrekkingen onderhouden (NLTR400).
Rotterdamse culturele organisaties die in 2012 in dit kader een project willen uitvoeren, kunnen tot vrijdag 13 januari 2012 een subsidieverzoek indienen bij de dienst Kunst en Cultuur. Het project moet primair van artistiek-culturele aard zijn. Projecten die maatschappelijk georiënteerd zijn en gericht zijn op thema’s als culturele dialoog en participatie komen niet in aanmerking voor een bijdrage uit deze call. Het project moet verder passen binnen de kaders van het Programma Internationalisering. De voorkeur wordt bovendien gegeven aan projecten die in Rotterdam plaatsvinden en zo bijdragen aan het verbreden van het internationaal cultureel aanbod in de stad.
Klik hier voor de beleidsregels ‘culturele projecten Rotterdam-Istanbul 2012’.
Organisaties die een subsidieaanvraag willen indienen, kunnen contact opnemen met Olga Smit.
Bron: http://www.rotterdam.nl/callprojectenrotterdamistanbul2012

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here