7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Advocatenkantoor in Turkije Zoekt Samenwerkende Partners

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Advocatenkantoor ÖREN Law Office heeft vandaag aangekondigd dat zij haar activiteiten in de dynamische Turkse markt en West-Europa verder uitbreidt door samenwerking met o.a. Nederlandse advocaat collega’s in Nederland. Het gerenommeerde Turkse advocatenkantoor ÖREN is onder leiding van mr. Selma ÖREN, die de Nederlandse, Turkse en de Engelse taal machtig is.
 
 
Het hoofkantoor in Antalya is sinds 2001 werkzaam met nadruk op advisering over onroerendgoed markt, ondernemingsrecht, vorderingsrecht, erfrecht en letselschade,  gebieden waarin Advocatenkantoor ÖREN al een uitstekende reputatie geniet onder de lokale buitenlandse ingezetenen, maar ook midden grote bedrijven en internationale ondernemingen die in Turkije als buiten Turkije zijn gevestigd.
 
Door de toename van buitenlandse particulieren in Turkije , neemt de vraag naar incassoprocedures, huwelijksrecht, Erfrecht, Gezondheidsrecht en Letselschade expertise met de dag toe. Hiernaast is de interesse van de MKB en internationale bedrijven in toerisme, landbouw, energie, onroerendgoed markt, infrastructuur, exploitatie van winkelcentra verdrievoudigd in de laatste 5 jaar.
Hoewel in de afgelopen 10 jaar de advocatenkantoor ÖREN met verschillende advocatenkantoren in Nederland, Belgie en Engeland samenwerkingen heeft gehad , zal advocatenkantoor ÖREN per 2012 met zijn vernieuwde team nauwer met deze samenwerken. Maar ze staan ook open voor andere kantoren geinteresseerd in de groeiende Turkse markt. Op korte termijn denken ze zelfs aan een vaste locatie in Nederland als in Belgie.
mr. Selma ÖREN: “De Turkse economie als de jonge populatie zit enorm in de lift en er is een grote groep indrukwekkende bedrijven als particulieren die staan te trappelen om te exploiteren of uit te breiden. Niet alleen zij, maar ook de midden kleine bedrijven en particulieren hebben een groeiende behoefte aan goed internationaal en lokaal juridisch advies over het doen van investeringen in en vanuit Turkije. Door mijn Nederlandse en Engelse rechtenstudie achtergrond, open en doorzichtige communicatie en grondige kennis van de belangrijkste Turkse sectoren die de ontwikkeling in de regio aansturen te bundelen met het beste Turkse juridische adviesverlening, verkeren wij in een uitstekende positie om onze cliënten behulpzaam te zijn bij het verwezenlijken van hun ambities.”
Advocatenkantoor ÖREN, heeft al meer dan 10 jaar ervaring zowel met particulieren als Turkse en internationale cliënten over juridische als zakelijke onderwerpen en wordt beschouwd als toonaangevend in de regio.
mr. Selma ÖREN: “De vraag naar pasklare en duidelijk advies is de laatste jaren enorm toegenomen. De samenwerking met advocaten kantoren in Nederland zal uiteindelijk resulteren in een eigen kantoorruimte in Nederland, waardoor wij nog beter onze klanten en onze samenwerkende advocaten te woord kunnen staan.”
Bron: http://werkeninturkije.blogspot.com/2011/12/advocatenkantoor-in-turkije-zoekt.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here