7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Corendon zet in op Eindhoven en Brussel

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Nog meer reizigers uit het zuiden van het land en meer Belgen op vakantie sturen. Dat is het ambitieuze voornemen van reisorganisator Corendon. Het afgelopen jaar zag de touroperator het aantal Belgische reizigers al met een derde stijgen. Voor 2012 zet Corendon nog meer in op de Belgische markt, met tal van nieuwe bestemmingen vanuit Brussel en Eindhoven én een verhoogde capaciteit.
 
Turkijespecialist Corendon streeft voor 2012 een verdubbeling van de omzet na. Niet niks, als je weet dat de touroperator al twee zomers op rij spectaculaire groeicijfers kan voorleggen. Zo tekende Corendon het afgelopen jaar een omzetstijging van 37% op. Om nog meer Belgen te overtuigen van het uitgebreide en voordelige reisaanbod, vult Corendon zijn klantvriendelijke service aan:
 
• Nieuwe vluchtbestemming vanuit Brussel: Dalaman. Naast de klassieke trekpleisters in Turkije, kan je voortaan ook minder gekende en minder toeristische regio’s in Turkije ontdekken. Corendon vliegt vanaf het voorjaar 2012 twee keer per week op Dalaman, vanwaar je vlot de badplaatsen Marmaris, Dalyan en Fethiye aan de westkust kan bereiken.
 
• Nieuwe reisbestemmingen vanuit Eindhoven: Istanbul, Kreta, Macedonië. Niet alleen vanuit Brussel, maar ook vanuit Eindhoven vertrekken elk jaar heel wat Belgen met Corendon op reis. Naast de dagelijkse vluchten op het Turkse Antalya en de twee wekelijkse vluchten op Bodrum, biedt de touroperator vanaf volgend jaar ook wekelijkse vluchten aan naar Macedonië, Kreta en Istanbul.
 
• Uitbreiding capaciteit vanuit Brussel. Vanuit Brussel zet Corendon extra vluchten in op Noord-Cyprus en Turkije (Antalya, Bodrum). Vanaf 2 april gaat elke maandag een vlucht naar Cyprus vanuit Brussel.  Op dinsdag, vrijdag en zondag gaat de vlucht naar Bodrum. Op Antalya wordt dagelijks gevlogen vanaf Eindhoven en op maandag, woensdag, donderdag en zondag vanaf Brussel.
 
• Eerste vlucht op Tunesië vanuit Brussel. Nieuw voor 2012 zijn de vluchten op Tunesië vanuit Zaventem. Corendon werkt daarvoor samen met Tunis Air. De eerste vlucht staat gepland op 31 maart 2012. De vluchten vertrekken op dinsdag en zaterdag.
 
 
Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is uitgegroeid tot een toonaangevende touroperator op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden. Zie ook www.corendon.nl . 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here