7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Naar de zon met de app van Corendon

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Nadat Corendon Vliegvakanties vorig jaar al een app voor de iPhone ontwikkelde, lanceert de Nederlands-Belgische touroperator nu ook een app voor de iPad en Android-smartphone. Of het nu de nieuwste kindervakanties, de mooiste stedentrips of de scherpst geprijsde last minutes zijn; het is allemaal te vinden via de applicatie van Corendon.
Vakantie uitkiezen
Met de iPad-app kunnen vakantieliefhebbers zich onderweg in de trein of in de auto in de file alvast oriënteren op een vakantie. Ze kunnen ermee op volledig formaat digitaal in de meest recente brochures van Corendon kijken. Met de iPhone en Android – app  kunnen zij ook een offerte aanvragen en een vlucht met hotel boeken.
Maar de app voor de iPhone- en Android is ook handig op vakantie; te beginnen met de reis er naartoe. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld een foto maken van hun parkeerplek op Schiphol en die opslaan onder het kopje ‘parkeerplek auto’, zodat ze niet naar hun auto hoeven te zoek bij terugkomst. In deze zogeheten fotokluis is het ook mogelijk een foto te bewaren van het paspoort, de zorg- en reisverzekeringsgegevens en bankpassen, of om die gegevens zelf in te voeren. Ook tickets en hotelvouchers kunnen zij hierin bewaren, zodat zij die bij bijvoorbeeld calamiteiten bij de hand hebben.
Turks praatje
Wie in het vliegtuig een praatje wil maken met zijn Turkse buurman, kan gebruik maken van het woordenboek in de iPhone-app. Hierin staan honderd handige woorden en zinnen in het Turks, Bulgaars en Grieks die veelgebruikt worden op vakantie, zoals informatie over de hoogte van de rekening en de weersvoorspelling van morgen.
Gameliefhebbers opgelet
Geen iPad bij u? Geen probleem, want aan boord van Corendon Dutch Airlines (CDA) kunnen passagiers voor vijf euro een iPad huren om televisieseries mee te bekijken of de laatste computerspelletjes te spelen.  ‘Die dingen zijn razend populair, vooral om spelletjes mee te doen’,  vertelt topman Jan Heppener van CDA.  ‘Reizigers moeten er dus wel snel bij zijn om er een te bemachtigen’.
Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is uitgegroeid tot een toonaangevende touroperator op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden. Zie ook www.corendon.nl . 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here