7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Pantservoertuigen van Otokar worden gebruikt in VN-missies

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Otokar, een toonaangevende Turkse voertuig maker ook actief in de defensie-industrie, heeft de eerste 12,5 miljoen dollar deal voor 2012.
Het bedrijf zal de Cobra 4×4-model gepantserde voertuigen en verschillende onderdelen ervan exporteren en ze zullen worden gebruikt door de Verenigde Naties veiligheidstroepen, aldus het persbericht van het bedrijf. Otokar verwacht deze zaken te leveren in het eerste kwartaal van 2012.
Echter, in de verklaring is het niet bekend aan welk land het voertuig zou worden geleverd.
“Otokar De Cobra 4×4-model blijft de Turkse defensie-industrie vertegenwoordigen in de best mogelijke manier. De Cobra wordt beschouwd als een van de meest succesvolle en bekendste gepantserde defensie voertuigen van de wereld” zegt Serdar Görgüç, General Manager van Otokar.
Hij is trots op de reputatie van het voertuig, zeker gezien het feit dat het honderd procent lokaal geproduceerd is door lokale technici en arbeiders.
Otokar, de derde grootste producent van auto-Turkije, is onderdeel van de Koç Group. Het produceert bussen, minibussen, aanhangwagens, opleggers en trekkers, in aanvulling op de gepantserde voertuigen.
 
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/otokars-armored-vehicles-to-be-used-in-un-missions.aspx?pageID=238&nID=11029&NewsCatID=345

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here