7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Turkije staat op 3e plaats op lijst Halal vriendelijke bestemmingen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkije staat op de derde plaats op de lijst van Halal vriendelijke bestemmingen. Arabische toeristen selecteren Istanbul, Bursa, Konya en Sinop aan de top van de lijst. 
Naast de Europese toeristische categorieën als ‘gezinsvriendelijk’ of ‘milieuvriendelijk’, is er voor het Midden-Oosten en de Golf landen een categorie met als titel ‘halal vriendelijke’ toegevoegd met aantrekkelijke bestemmingen. 
Turkije zag een toename van bijna 30 procent van het aantal toeristen naar het land vanuit het Midden-Oosten en de Golf naties. Ook staat Turkije derde in een lijst van ‘halal vriendelijke’ hotels. Volgens een lijst van ‘CrescentRatings Halal Friendly Travel (CRaHFT) 2012’, die invloed heeft op de keuze van vakantiebestemmingen van toeristen uit het Midden-Oosten. Maleisië staat als eerste geplaatst, Egypte als tweede en Turkije werd derde.
Bij de vaststelling van de lijsten wordt rekening gehouden met de distributie van ‘halal vriendelijke’ restaurants, waar de Arabische toeristen kunnen deelnemen aan de maaltijden die bereid zijn in overeenstemming met islamitische regels, maar ook plaatsen waar ze kunnen voldoen aan hun religieuze verplichtingen en de beschikbaarheid van activiteiten die geschikt zijn voor gezinnen.
Bron: http://english.sabah.com.tr/Economy/2012/01/06/halal-friendly-tourists-choose-turkey

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here