7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Japanse bedrijven bundelen krachten voor derde Istanbul brug

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Slechts enkele dagen na een mislukte aanbesteding voor de bouw-en exploitatierechten van een grote tolweg en een derde brug over de Bosporus in Istanbul, besluiten de Japanse kandidaten om het opnieuw te proberen door het opzetten van een consortium.
 
Volgens een Japanse diplomaat zijn vier Japanse bedrijven nog steeds geïnteresseerd in het bouwen van een derde brug boven de Bosporus in Istanbul na de mislukte aanbesteding door de Turkse regering op 10 januari 2012.
 
De kosten van de snelweg weg project dat zich uitstrekt van Adapazarý naar Tekirdag in noordwesten van Turkije, waar ook een derde brug over de Bosporus in Istanbul moet komen, werd geschat op $ 6 miljard.
 
De overheid geeft aan de bedrijven 25-jaar actief rechten voor de tolweg project, dat 414 km beslaat.
Cengiz, Gülsan, Kolin, STFA, Mapa, Nural, Park, Holding, Varyap en Yüksel waren de mogelijke lokale bieders. In aanvulling op de Japanse ondernemingen, kregen ook Stradag uit Oostenrijk, Moskovskly Metrostroy, NPO en Mostovik uit Rusland; FFC Bouw uit Spanje, en Astaldi uit Italië specificaties voor de aanbesteding.
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/japanese-companies-join-forces-for-istanbul-bridge.aspx?pageID=238&nID=11366&NewsCatID=345

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here