7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Turkije keert terug naar World Economic Forum in Davos

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Drie jaar na de beroemde uitspraak “one minute” van de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan en het daarop volgende vertrek vanuit Davos, is een delegatie van de Turkse ministers bezig om World Economic Forum in Zwitserland bij te wonen.
De delegatie, onder leiding van vice-premier Ali Babacan, zal deelnemen na een persoonlijke uitnodiging van de stichter en voorzitter Klaus Schwab van het World Economic Forum, die eerder zijn excuses aangeboden heeft aan Erdogan voor wat er gebeurd was op de top in 2009.
De top is gepland tussen 25 en 29 januari. Hoewel Erdogan niet aanwezig zal zijn, bestaat de delegatie uit indrukwekkende ministers, zoals de Turkse EU-minister Egemen Bagis, minister van Financiën Mehmet Simsek en Fatma Sahin minister van Gezin en Sociaal Beleid.
De delegatie is van plan om het Forum van Davos te gebruiken als een kans om aandacht te vestigen op het World Economic Forum over Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Centraal-Azië in 2012, die in Istanbul word gehouden van 04-06 juni.
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/turkey-to-return-to-davos-with-large-team.aspx?pageID=238&nID=11383&NewsCatID=344

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here