7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Nieuwe Oriëntaalse dansschool Sahmeran Utrecht

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Nieuwe Oriëntaalse dansschool Sahmeran in Lombok geeft gratis proeflessen dans en workout op 17 januari 
 
Oriëntaalse dans en Oriëntaalse workouts. De workouts zijn een heel nieuw concept, ontwikkeld door de Utrechtse Sevim Ilgun. Met jaren ervaring in de dans- en fitnesswereld combineerde zij beide tot een unieke godinnen-workout. Speciaal bedacht voor vrouwen die wel van dansen houden, maar die geen ingewikkelde danspassen willen onthouden.
 
Bij dansschool Sahmeran kun je zowel danslessen volgen als workouts.
 
Oiëntaalse dansles: Oriëntaalse dans is meer dan techniek alleen. Je leert ritmes te voelen en emoties uit te drukken met je dans. Plezier, zelfontplooiing en grensverlegging staan centraal. Bij oriëntaalse dans tap je uit je bron van vrouwelijke oerkracht.
 
Oriëntaalse dans is een kunst die al duizenden jaren wordt beoefend in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Deze dansvorm is vooral een manier van zelfexpressie. In de lessen leer je de basisbewegingen, waaronder energieke shimmy’s, soepele arm- en hand bewegingen en heupisolaties. De bewegingen komen terug in choreografieën en improvisatie- oefeningen.
 
Oriëntaalse workout: een leuke, intensieve en energieke les op wereldmuziek, waarbij je werkt aan kracht, conditie, lenigheid en danstechnieken. De bewegingen bestaan uit eenvoudige basispassen en combinaties afkomstig uit uiteenlopende dansstijlen zoals streetdance, modern, latin, en uit aerobics, vechtsport en yoga. Als basis gebruiken we de oriëntaalse dans.
 
Maak zelf kennis met Oriëntaalse dans en workout! Neem een proefles
 
Wanneer
Dinsdagavond 17 en 24 januari 2012
 
Hoe laat
Oriëntaalse dans: 19.00 – 20.00 uur
Oriëntaalse workout: 20.00 – 21.00 uur
 
Waar
Het Wilde Westen
Groeneweg 54
3533 ES Utrecht
 
Meer informatie: http://www.sahmerandans.blogspot.com
       Mobiel 06-19 30 91 94
       E-mail: Sahmerandans@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here