7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

VS terughoudend om defensie technologie te delen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Werelds grootste economieën en niet de regionale buren zijn nieuwe rivalen van Turkije, heeft minister van Defensie Ismet Yilmaz gezegd, daarbij verwijzend naar de Amerikaanse aarzeling om technologie te delen met Ankara.
“Onze rivalen zijn niet langer de naburige steden of provincies. De nieuwe concurrenten voor de Turkse mensen zijn vandaag de dag die in Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten, “Yilmaz zei dit tijdens de openingsceremonie van een school in de Centraal-Anatolische provincie Konya.
 “Tijdens een recent bezoek aan Amerika, toen we over de overdracht van technologie naar Turkije spraken, zeiden de Amerikaanse ambtenaren openlijk dat we hun rivaal waren.” De opmerkingen van Yilmaz kwam pas dagen na het nieuws dat Turkije nog steeds aan het onderhandelen is over de software van de F-35 straaljagers die Turkije van de VS wil hebben.
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/us-reluctant-to-share-defense-tech-minister.aspx?pageID=238&nID=11542&NewsCatID=344

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here