7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

GlaxoSmithKline verhuist MENA kantoren van Dubai naar Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Britse farmaceutische bedrijf GlaxoSmithKline (GSK) heeft onlangs zijn kantoren voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA) markten van Dubai naar Istanbul verhuisd.
GSK Emerging Markets & Asia Pacific President Abbas Hussain zei dat de belangrijkste argumenten voor de verschuiving de verbeteringen aan de luchtvaartindustrie en de stijgende economische kracht van Turkije zijn. Hussain benadrukte het belang van Turkish Airlines (THY) in het besluitvormingsproces en merkte op dat de “Ýstanbul-based Turkish Airlines naar alle gerichte bestemmingen van de onderneming vliegt en dit zal het gemakkelijker maken voor ons om onze 30 doellanden te bereiken.”
Wijzend naar de rol van de economische groei van Turkije, die op de tweede plaats in de wereld staat na China, en de invloed van de Turkse economie in de rest van de wereld, Hussain zei: “geopolitiek belang van Turkije, zijn leidende rol in de regio en zijn jonge, ondernemende bevolking heeft zwaar bijgedragen op het besluit om het bedrijf te verhuizen. ”
Bron: http://www.todayszaman.com/news-268696-glaxosmithkline-moves-mena-offices-to-turkey.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here