7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, mei 30, 2023
No menu items!

Iran wil ondergoed uit Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Iran en Irak en landen uit de Kaukasus hebben een gretige belangstelling getoond voor het importeren van Turks ondergoed en sokken op de ready-to-wear beurs (IFEXPO) 2012 in Istanbul.
 
“Deze beurs heeft ons laten zien dat onze markt niet beperkt is tot Europa. We gaan naar Europa om onze producten te showen, maar Iran, Irak, Wit-Rusland, Armenië, Georgië, Moldavië, Oekraïne en anderen komen naar ons om onze collectie te zien, “aldus voorzitter Mustafa Ciftci van Denizli Textile and Clothing Industry Association.
 
Iran, in het bijzonder, is een belangrijk ondergoed markt voor de Turkse exporteurs van Denizli, een Egeïsche regio die bekend staat om zijn productie van textiel.
 
“Ondanks alle speculaties over de verslechtering van de politieke banden tussen Iran en Turkije, hebben we geen invloed op onze handel gezien”, zei Ciftci, ook zei Cifci “dat ze sterke banden met Iraanse bedrijven bouwen en de Iraanse markt nog verder willen  penetreren. Niche beurzen zijn een waardevolle manier van het winnen van klanten en voor de marketing van Turkse textielproducten.”
 
“Ik geloof dat niche beurzen bijvoorbeeld gericht op slechts ondergoed of sportkleding zal leiden tot een grotere hoeveelheid van de export” eraan toevoegend dat de economische onrust in Europa heeft geleid tot een toestroom van nieuwe klanten uit verschillende regio’s.
 
“Europa’s nadeel is ons voordeel geweest,” aldus Ciftci.
 
De IFEXPO Fair gehouden in Istanbul tussen 17 en 19 januari hebben meer dan 15.000 bezoekers bezocht.
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/iran-to-get-its-underwear-from-turkey–.aspx?pageID=238&nID=11820&NewsCatID=345

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here