7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Kaan Anit winnaar The Other Businessman verkiezing

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

2011 is afgesloten met het hoogtepunt van het jaar, de The Other Businessman verkiezing.
Zaterdag 10 december werd tijdens deze zesde editie van de The Other Businessman verkiezing Kaan Anit, eigenaar van Ambitious People verkozen tot The Other Businessman 2011.  Redouan Boudil, algemeen directeur van 4 basisscholen, won de titel The Other Manager 2011. 
Kaan Anit (1973)
is begonnen als  Recruitment Consultant bij een internationaal Recruitment bureau. Vervolgens werd hij gepromoveerd tot teamleider en uiteindelijk tot salesmanager. In 2007 richtte hij samen met zijn partner (Dennis Grefkens)  Ambitious People op met het doel om ambitieuze, gedreven en energieke mensen bij elkaar te brengen, zowel ambitieuze ondernemers als ambitieuze kandidaten. Harde werkers die hun persoonlijke ambities weten om te zetten in succes, voor zichzelf én voor de organisatie, waarvan ze deel uitmaken, in welke functie of positie dan ook.
Redouan Boudil (1981)
heeft zijn Master of Business Administration aan de Vrije Universiteit in Amsterdam behaald in 2007. Redouan is algemeen directeur van stichting Noor. Deze stichting bestaat uit een viertal basisscholen in Almere, Lelystad, Hilversum en Utrecht. Voordat hij directeur was, werden deze scholen gerekend tot de zwakste scholen. Momenteel behoren deze scholen, mede dankzij zijn inspanningen, tot de beste scholen van de provincie en zijn de cito toetsen boven het landelijk gemiddelde.
De winnaars zijn  “live” gekozen tijdens het gala van de The Other Businessman verkiezing 2011. Onder leiding van juryvoorzitter Kenaad Tewarie (lid van de groepsdirectie van Euretco),  koos de jury die verder bestaat uit  Agnes Jongerius (FNV), Yellie Weidenaar (ABN AMRO), Peter Terium (Essent) en  Walter de Zeeuw (PwC). Sylvana Simmons gaat de winnaars een jaar begeleiden op media gebied.
 
Klik hier om de foto’s van het gala te bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here