7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Pegasus Airlines eigenaar Sabanci gekozen tot zakenman van het jaar

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Ekonomist, een wekelijks Turkse economie magazine, heeft voorzitter van de Pegasus Airlines Ali Sabanci gekozen als de ‘Zakenman van het Jaar ” voor een tweede jaar op rij.
Temel Kotil, de algemeen directeur van Turkish Airlines, en Serpil Timuray, de chief executive van Vodafone Turkije, deelden de “meest succesvolle professional of the Year” award.
De groei van de lokale luchtvaartindustrie heeft tot succes geleid voor Sabanci en Kotil. Een totaal van 792 kandidaten waren betrokken bij het onderzoek in zes categorieën.
Sabanci werd gekozen voor zijn inspanningen om zijn vloot te laten groeien ondanks de sterke concurrenten.
Kotil schittert in succesvol maken van de Turkish Airlines als een van de top luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld. Timuray werd gekozen voor het verhogen van zowel de omzet en het aantal abonnees van de op een na grootste mobiele operator van Turkije.
Het hoofd van de Banking Regulation en Toezicht Agentschap (BRSA), Tevfik Bilgin, werd gekozen als de ‘ambtenaar van het Jaar” voor het spelen van een grote rol in de stabiliteit van de lokale banksector, ondanks de eurozone ellende.
Ümit Boyner, het hoofd van de Turkse Industry & Business Association (TÜSÝAD), kwam als eerste in de ‘Civil Society Leader of the Year, “ook voor het tweede achtereenvolgende jaar.
De ‘Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar” was Canan Özdemir, een partner van House Cafe.
Voorzitter van Altinmarka, Birol Altinkiliç, werd gekozen als de ‘Man Ondernemer van het Jaar’. Kahve Dünyasi, een lokale coffeeshop keten van 88 winkels, is een van Altýnmarka merken.
 
 
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/mag-names-sabanci-as-top-businessman.aspx?pageID=238&nID=12054&NewsCatID=345

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here