7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Libië betaalt 400 dollar mln voor voltooide Turkse projecten

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Nationale Overgangsraad Raad in Libië (NTC) heeft als een eerste stap ingestemd met een aflossing van 400 miljoen dollar van een totaal $ 1,4 miljard aan de Turkse aannemers voor voltooide projecten. Minister van Economische zaken Zafer Çaðlayan vertelde dit aan verslaggevers.
Turkse bouwbedrijven moesten projecten opschorten in Libië door onrust in het land. Bedrijven zeiden dat ze nog $ 1,4 miljard in totaal moeten ontvangen voor de projecten die ze hadden afgerond voorafgaand aan de problemen in het Noord-Afrikaanse land. Turkse bedrijven hebben ook nog eens $ 100 miljoen aan deposito’s in de Libische banken staan, terwijl ze ook verliezen hebben geleden op hun bouwmachines tijdens botsingen en plunderingen.
Een grote meerderheid van de Turkse bouwprojecten, ter waarde van $ 15 miljard, zijn nog steeds aan de gang en zullen naar verwachting worden hervat in het door oorlog verscheurde land.
Bron: http://www.todayszaman.com/news-269586-libya-repays-400-mln-for-completed-turkish-projects.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here