7.5 C
Alba Iulia
woensdag, mei 31, 2023
No menu items!

Nucleaire aanbod van China van twintig miljard dollar

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkije heeft een aanbod van de Chinese energiebedrijf CGN voor een 20 miljard dollar kerncentrale ontvangen, dit zal de grootste blok investering van het land worden.
Terwijl de wereldwijde economie blijft worstelen met de economische crisis, is de vraag naar investeringen in Turkije nog steeds in de lift.
Het aanbod is afkomstig van de Chinese Guangdong Nuclear Holding (CGNPC), die momenteel 17 kerncentrales bouwt met een capaciteit van 40.000 megawatt over de hele wereld. De onderneming, die zijn eigen patent heeft, is momenteel actief met een 4000 megawatt centrale. Met een kapitaal van 100 miljard yen wordt CGNPC beschouwd als een van de meest krachtige energie bedrijven in China.
 
Ministerie van Energie heeft het aanbod bevestigd, maar ook doorgegeven dat de onderhandelingen nog moeten beginnen.
 
Ook zal er een nucleaire overeenkomst moeten worden gesloten tussen de Volksrepubliek China en Turkije. Het feit dat Turkije niet een overheids garantie bood voor een investering van de 20 miljard dollar, laat het vertrouwen van China in de economie van Turkije zien.
 
 
Bron: http://english.sabah.com.tr/Economy/2012/01/25/twenty-billion-dollar-nuclear-offer-from-china

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here