7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Mitt Romney heeft aandelen in het Turks bedrijf Turkcell

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Volgens de dagelijkse krant Hürriyet heeft Mitt Romney, een van de Republikeinse presidentskandidaten, geïnvesteerd in Turkcell, een dominante mobiele operator in de lokale markt.
Romney besloot om zijn fiscale administratie voor jaren 2010 en 2011 te openbaren nadat hij verloor in de North Carolina primaire van zijn rivaal Newt Gingrich. In de fiscale administratie bleek dat Romney eigenaar is Turkcell aandelen.
Sommige rijke Amerikanen werken met off-shore banken, openen een bankrekening in Zwitserland om fiscale voordelen te benutten. De onthulling bleek ook dat Romney gebruik maakt van dergelijke financiële sluwe manieren zodat het belastingtarief dat hij betaalt 15 procent is terwijl de gemiddelde belastingtarief voor de Amerikanen op 35 procent staat.
 
Naast Turkcell heeft hij geïnvesteerd in instellingen zoals de Nationale Bank van Griekenland en de Chinese Life Insurance Company.
 
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/mitt-romney-has-shares-in-turkish-company-turkcell.aspx?pageID=238&nID=12443&NewsCatID=346

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here