7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Een snelheidstrein van Edirne naar Kars

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Premier Recep Tayyip Erdoðan vertelde aan de burgers van de plannen voor het leveren van snelheidstreinen door het hele land. Erdoðan kondigde aan dat binnen de komende tien jaar, de snelheidsspoorwegsysteem in Turkije, Kars, Antalya, Diyarbakir en Edirne met elkaar zal verbinden.
 
“Na de Ankara – Konya en Ankara – Eskiþehir lijnen, gaan we nu Istanbul, Bursa en Sivas met elkaar verbinden met de hogesnelheidstrein systeem”, aldus Erdogan.
Erdogan vervolgde: “Project Marmaray is de gouden schakel van de Zijderoute, die zich uitstrekt van Peking naar Londen. We zijn ongeveer 40 stations aan het bouwen op zowel de Europese en Aziatische zijde. De Marmaray Rail zal 75.000 passagiers per uur vervoeren in een richting. Een trein zal in staat zijn om de twee minuten te vertrekken op deze lijnen. Het transport tijd tussen Üsküdar en Sirkeci (in Istanbul) zal gereduceerd worden tot slechts vier minuten. ”
Bron: http://english.sabah.com.tr/Economy/2012/01/31/good-news-delivery-of-a-speed-train-from-edirne-to-kars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here