7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Turkije zoekt een belangrijke rol in de groei van de VAE niet-oliehandel

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De handel tussen de Verenigde Arabische Emiraten en Turkije zal naar verwachting meer dan verdubbelen in 2015, dit zeiden de vertegenwoordigers van beide regeringen gisteren.
 
Ze zeiden dat de handel naar verwachting van de huidige Dh16.1 miljard ($ 4,4 miljard) zal verhogen naar ongeveer Dh36.7 miljard binnen drie jaar, Turkije speelt een belangrijke rol in de wens van VAE de niet-olie handel uit te breiden.
 
Mohammad Omar Abdullah, ondersecretaris bij de afdeling Economische Ontwikkeling (DED), prees de mogelijkheden in Turkije, Turkije is een van de meest dynamische markten van de wereld gerangschikt als 16e onder grote economieën van de wereld.
Mohammad Al Muhairi, directeur-generaal van de Abu Dhabi Kamer van Koophandel en Industrie (ADCCI), zei dat er 30 Turkse bedrijven in Abu Dhabi actief zijn en dat er 13 bedrijven van Verenigde Arabische Emiraten actief zijn in Turkije.
 
Hij nodigde VAE investeerders en zakenlieden om Turkije te bezoeken en joint ventures te starten met Turkse collega’s.
 
In 2010, 30.480 mensen uit de VAE gingen op reis naar Turkije en het aantal vakantiegangers naar Turkije stond op 25.000 in de eerste acht maanden van 2011, een stijging van 8,5 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2010, volgens de TOBB cijfers.
Bron: http://gulfnews.com/business/investment/turkey-seeks-a-major-role-in-growth-of-uae-s-non-oil-trade-1.973640

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here