7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, mei 30, 2023
No menu items!

Turkse bedrijf gaat hoogste gebouw van Europa in Moskou bouwen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkse bouwbedrijf Ant Yapi is begonnen met de bouw Plot 16-A in Moskou, die het hoogste gebouw in Europa zal worden als het klaar is.
Ant Yapi, dat gespecialiseerd is in het bouwen van residentiële en commerciële torens werd als 131e gerangschikt  op enr.com “The Top 225 International Contractors” lijst in 2011. Ze bouwden ook het west Federation Tower en de huidige hoogste gebouw in Europa, de Stad der hoofdsteden project “Moskou Tower”, beide gevestigd in de hoofdstad van Rusland. 
De Plot 16-A project zal naar verwachting ongeveer $ 400 miljoen kosten, en Ant Yapi heeft ingestemd om binnen 36 maanden het gebouw op te leveren. Het bedrijf is ook bezig met de bouw van sportfaciliteiten voor de enorme 2014 Olympische Winterspelen park in Sochi, Rusland. Naast de sportfaciliteiten, zal het park bestaan ??uit hotels en een administratief gebouw, dat kost ongeveer $ 230 miljoen en neemt 18 maanden in beslag nemen.
Ant Yapi projecten in het buitenland zijn gericht op Moskou, waar het 50.000 woningen gebouwd heeft in aanvulling op tal van winkelcentra, kantoren, scholen en uitgaansgelegenheden. Het bedrijf, dat 5.000 mensen in dienst heeft, heeft een miljard dollar aan omzet per jaar, is momenteel betrokken bij 10 lopende bouwprojecten in Rusland.
Beknopte samenvatting (vertaling) van een uitgebreid artikel te lezen onder bronvermelding:
Bron: http://www.todayszaman.com/news-270669-turkish-firm-to-construct-europes-tallest–building-in-moscow.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here