7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Internationale hotel ketens willen investeren in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Hoteliers en adviseurs uit de sector zijn bijeengekomen in Istanbul en zijn het erover eens dat Turkije aan de vooravond staat van het aantrekken van meer en meer internationale merken. De wereldwijde belangstelling beperkt zich niet tot Istanbul maar ook tot Anatolische steden als gevolg van een groeiende middenklasse.
Volgens de kenners die spreken tijdens het Central Asia and Turkey Hotel Investment Conference (CATHIC) zijn “meer dan 50 internationale hotelketens aan het overleggen om de Turkse markt te betreden.”
“We zijn vastbesloten om te investeren in het hotel sector van Turkije “, Angela Brav, chief executive officer van Europa bij Intercontinental Hotels Group (IGH). “We willen negen hotelketens naar Turkije brengen”, zegt Brav, eraan toevoegend dat het bedrijf over investeringen in Turkije zou beslissen naar aanleiding van een bijeenkomst met investeerders in juli.
Staybridge Suites en Hotel Indigo zijn een van de merken die IGH in haar portefeuille heeft. “Turkije, Duitsland, Groot-Brittannië en GOS (Gemenebest van Onafhankelijke Staten) landen hebben de hoogste prioriteit in onze drie jaar investeringsplannen”, zei ze.
Mandarin Oriental Hotel Group waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Hong Kong, kondigde deze week aan dat het gaat werken aan een 80-slaapkamer luxe hotel en 214 luxe woningen in het zuidwesten van de provincie Bodrum.
“Turkije zal naar verwachting bijna 33 miljoen toeristen ontvangen dit jaar, tot nu toe hebben alleen al in januari bijna 1,4 miljoen toeristen uit het Midden-Oosten en de Golf het land bezocht,” zei Jonathan Worsley, bestuursvoorzitter van de Bench Events, de belangrijkste organisator van CATHIC. 
Beknopte samenvatting (vertaling) van een uitgebreid artikel te lezen onder bronvermelding:
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/global-hoteliers-looking-for-share-in-local-market.aspx?pageID=238&nID=13267&NewsCatID=345

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here