7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, mei 30, 2023
No menu items!

Turkije levert gemoderniseerde F-16 vliegtuigen aan Pakistan

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkish Aerospace Industries Inc (TUSAÞ) leverde drie gemoderniseerde F-16 gevechtsvliegtuigen aan Pakistan.
Vliegtuigen, dat behoorden tot de Pakistaanse luchtmacht, werden gemoderniseerd in Turkije, en geleverd aan Pakistan tijdens een ceremonie.
Turkse defensie-industrie ondersecretaris Murad Bayar zei dat Turkije en Pakistan met succes samenwerken aan tactische, radio en elektronische aspecten van de oorlogvoering en het creëren van een training testcentrum en verschillende militaire informatiesystemen.
Pakistaanse plaatsvervangend bevelhebber van de luchtmacht generaal Asim Suleimanzei zei dat de Pakistaanse luchtverdediging sterker worden met de vliegtuigen die werden gemoderniseerd in structurele en avionica aspecten.
TUSAÞ werd bekroond met de aanbesteding voor de modernisering van de Pakistaanse luchtmacht F-16 programma (Peace Drive II), een overeenkomst werd getekend met Pakistaanse ministerie van Defensie in juni 2009.
 
In totaal worden 41 F-16 gevechtsvliegtuigen uit Pakistan gemoderniseerd.
Beknopte samenvatting (vertaling) van een uitgebreid artikel te lezen onder bronvermelding:
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/turkey-delivers-modernized-f-16-jets-to-pakistan-.aspx?pageID=238&nID=13366&NewsCatID=345

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here