7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Japanners importeren voedsel uit Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Japanse supermarkten en groothandel bedrijven lieten een verhoogde interesse zien in Turkse voedingsmiddelen op de Anfas Food Products Fair in Antalya, die plaatsvond tussen 15 februari en 18 februari.
Op de beurs hadden vertegenwoordigers van de Japanse supermarkten en groothandel bedrijven bijeenkomsten met veel Turkse producenten van voedingsmiddelen, in het bijzonder degenen die gedroogde en biologische voedingsproducten produceren.
Yoko Satofuka, eigenaar van de Nanyo Trading Corporation, zei dat ze kwam naar de beurs waren gekomen om gedroogde tomaten, druiven, abrikozen, vijgen en peulvruchten, maar ook biologisch voedsel te importeren. Na een ontmoeting met vele Turkse producenten op de beurs, zei Satofuka: “Turkse gedroogde vijgen kan je nergens anders in de wereld vinden en daarom willen we ze importeren. Wij zijn geïnteresseerd in pistachenoten en ook in andere. “Volgens Satofuka, hebben Japanse consumenten onlangs meer interesse in het kopen van veel gedroogd voedsel vanwege de vermeende voordelen voor de gezondheid.
Satofuka zei dat haar bedrijf veel levensmiddelen koopt uit Argentinië, maar de prijs van de Turkse producten is nu aantrekkelijker geworden. “Het importeren van producten uit Turkije is een groot voordeel voor ons. De afstand tussen de twee landen wordt steeds kleiner. Turkse producenten geven je meer aandacht en voldoen aan onze verzoeken, sneller dan Argentijnse producenten, die kunnen drie maanden de tijd nemen om een bestelling te leveren” zei ze, eraan toevoegend dat ze ontmoetingen met meer Turkse producenten houden in de westelijke provincie Izmir.
Japan spendeert 60 miljard dollar ieder jaar op de invoer van voedsel, wat neerkomt op 40 procent van de jaarlijkse voedselconsumptie van het land.
Beknopte samenvatting (vertaling) van een uitgebreid artikel te lezen onder bronvermelding:
Bron: http://www.todayszaman.com/news-271844-japanese-wholesalers-to-import-food-products-from-turkey.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here