7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Turkije verliest bod voor onderzeeërs Indonesië

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Indonesië gaat in op een Zuid-Koreaanse aanbod voor drie U209 model onderzeeërs in plaats van een Turks-Duitse joint aanbod. Maar de twee landen kunnen voor een inschrijving meedoen voor de meer ontwikkelde U214 modellen, zei Jakarta.
Indonesië heeft een Duits-Turkse samenwerking op de hoogte gebracht dat Zuid-Korea een bod voor U209 onderzeeërs gewonnen heeft en dat het duo zich moet richten op de verkoop van meer ontwikkelde U214 subs aan de Zuidoost-Aziatische reus, heeft een hoge Turkse ambtenaar gezegd.
De boodschap werd overgebracht tijdens het bezoek van Adm Agus Suhartono, de stafchef van de strijdkrachten van Indonesië, aanTurkije vorige week.
Turkije, onder leiding van de onder secretariaat voor de defensie-industrie, SSM, en Duitsland, onder leiding van scheepswerf ThyssenKrupp, HDW werken samen aan de bouw van onderzeeërs.
Zuid-Koreaanse Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering kondigde op 22 december dat ze een 1,1 miljard dollar deal hadden gewonnen voor drie Indonesische onderzeeërs.
“We zullen proberen om hard te werken aan de voorschriften voor de tweede wedstrijd [voor de U214 deal]” zei de Turkse inkoop ambtenaar.
Indonesische zijde bood ook een troost aan de Turkse kant. De Indonesiërs zullen een 
$ 100 miljoen Turkse voorstel aannemen om militaire radio’s geproduceerd door Aselsan aan te schaffen.
Turkije en Indonesië zijn twee van de grootste islamitische landen en willen graag hun defensie-industrie en de banden ontwikkelen.
Beknopte samenvatting (vertaling) van een uitgebreid artikel te lezen onder bronvermelding:
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/turkey-loses-bid-for-indonesia-submarines.aspx?pageID=238&nID=14112&NewsCatID=345

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here