7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

ING bank verkoopt panden in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

ING Bank verkoopt zijn negen verdiepingen Tütün Han gebouw in Karaköy, in het historische financiële centrum van Istanbul.
ING Bank verkoopt ook haar 14-verdiepingen tellende gebouw op een 467 vierkante meter perceel in Ankara voor 12 miljoen lira via Eskidji (een lokale veiling huis).
ING Bank ging de Turkse bancaire markt op wanneer zij alle aandelen van Oyak Bank verworven in december 2007.
Tütün Han ligt aan Bankalar Avenue aan de voorkant van de Galata-toren, omringd door enkele van de mooiste uitzichten in Istanbul. Veel beleggers zijn geïnteresseerd in het verwerven van Tütün Han want het is in een buurt met veel hoofdkantoren.
Tütün Han is gelegen op een 433 vierkante meter kavel en beschikt over 66 kamers, waardoor het een ideale investering is voor boutique hoteliers.
Het gebouw wordt beschouwd als een van de belangrijkste voorbeelden van de “National Architecture Movement” van de vroege republikeinse periode in Turkije.
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/sudden-auction-of-historical-ing-bank-building-.aspx?pageID=238&nID=14565&NewsCatID=345

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here