7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Turkije nieuwe bestemming voor Hollywood-films

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkije is hard op weg om een nieuwe bestemming voor Hollywood-films te worden volgens Alex Sutherland, de eigenaar van Celtic AZ Films. De reden achter de plotselinge interesse in Turkije is de regering en de Investment Agency. Sutherland zegt “De belastingen zijn aantrekkelijk en de investering wet zal Hollywood naar Turkije lokken”.
Turkije is sinds kort een populaire locatie om te filmen voor de Hollywood filmindustrie. De producenten zijn begonnen Istanbul te gebruiken als een platform, waardoor een aantal toonaangevende Hollywood sterren naar Turkije zijn gekomen. Kevin Costner, Morgan Freeman en Matt Dillon om er maar een paar te noemen “Deze ontwikkeling is in het bijzonder explosief gestegen na de verfilming van Rhinos Season, die werd geregisseerd door Bahman Ghobadi en ster Monica Belluci.
Argo van Ben Affleck, Taken 2 met Liam Neeson, Tinker Tailor Soldier Spy met acteurs Tom Hardy, Colin Firth en Gary Oldman en Ghost Rider 2 van Nicolas Cage zijn enkele van de films die het meest recent in Turkije zijn opgenomen.
Bron: http://english.sabah.com.tr/Economy/2012/02/20/turkey-becomes-hollywoods-new-rising-star

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here