7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

14.000 aanmeldingen voor 960 vacatures in het zuidoosten van Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Ongeveer 14.000 kandidaten kwamen opdagen bij het ??arbeidsbureau in Batman, provincie in het zuidoosten van Turkije, dat had aangekondigd 960 mensen zou in huren voor diverse publieke functies voor vier maanden.
 
De voorkant van het arbeidsbureau leek alsof er een politieke bijeenkomst stond te gebeuren, maar de duizenden mensen stonden te wachten om zich aan te melden voor de tijdelijke banen.
 
De vacatures werden beschikbaar gesteld door het onderwijs van de stad, de bosbouw en waterbouw, milieu en museum directies en had een maandsalaris van 700 Turkse Lira per maand (ca. $ 500)
 
De ambtenaren besloten om de functies te verloten aan de aanvragers nadat het duidelijk werd dat het onmogelijk zou zijn om de vereiste personeel door middel van reguliere procedures in te huren.
 
Duizenden teleurgestelde aanvragers gingen naar huis toen alle posities waren gevuld binnen vier uur.
DHA photo
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/14000-apply-for-job-opening-of-960-in-southeast-turkey.aspx?pageID=238&nID=15175&NewsCatID=3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here