7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, mei 30, 2023
No menu items!

Jenevermuseum zoekt Turkse hulp

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Het Jenevermuseum bereidt op dit moment een tentoonstelling voor over de Turkse drinkcultuur. Naast de bekende Raki, besteedt deze tentoonstelling ook aandacht aan andere typische Turkse dranken als koffie en thee.
Voor de tentoonstelling vraagt het museum de hulp van Turkse inwoners van Schiedam en omstreken. Glaswerk, kopjes, likeursets, karaffen, flessen, dienbladen, het museum zou ze graag van u willen lenen om te tonen in de tentoonstelling. Tevens wil het museum in contact komen met Turkse werknemers in de jeneverindustrie om een portretserie te maken, die ook in deze tentoonstelling te zien zal zijn.
Wilt u materiaal uitlenen aan het museum of wilt u meewerken aan onze portrettenreeks? Neem dan contact op met Joyce Pinsel-Meijer, telefoon 010 2469676 of per mail joyce@jenevermuseum.nl  of naar Merve Gezer, forgezer@yahoo.co.uk (mag ook in het Turks).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here