7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Turkish Airlines gaat door met snelle expansie

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Welke Europese of Midden-Oosten luchtvaartmaatschappij vliegt non-stop naar de meeste bestemmingen? Als je Air France of Emirates zei, heb je het mis. Idem voor British Airways of Etihad. Het antwoord is Turkish Airlines, die directe vluchten biedt naar 189 bestemmingen uit Istanbul – 15 meer dan die Lufthansa biedt vanaf de gigantische hub in Frankfurt.
Volgens anna.aero, een luchtvaartmaatschappij route-tracking website, Turkish Airlines is niet alleen bestemmingen aan het toevoegen, ze voegen ook passagiers toe. In de 10 jaar tot 2010 is het aantal luchtreizigers verdrievoudigd, toename van het verkeer naar Noord-Amerika en Azië spelen een grote rol.  
Met een geografisch gebied van ongeveer 775.000 vierkante kilometer, of 300.000 vierkante mijl, en een bevolking van 72 miljoen, is Turkije veel groter dan de Verenigde Arabische Emiraten of Qatar, en het heeft 43 nationale luchthavens. Bijna de helft van de Turkse klanten reizen binnen het land. 
Lees verder in Engelstalig artikel:

Bron: http://www.nytimes.com/2012/03/15/world/middleeast/turkish-airlines-maintains-policy-of-rapid-expansion.html?_r=1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here