7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Turkse bedrijf Limak Holding gaat flink investeren in Macedonië

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Limak Holding uit Turkije, actief in het toerisme, energie-, cement-, technologie-, bouw-en haven activiteiten, bereidt zich voor meer dan $ 200 miljoen in het centrum van Skopje te investeren om een ??grote woon-, winkel-en kantoorgebouw project te bouwen. 
“We hebben een groot stuk grond gekocht in het centrum van Skopje door deprivatisering van de Macedonische staat bedrijven” zei Serdar Bacaksiz. Hij zei dat Limak een 40.000 vierkante meter terrein in Skopje heeft voor de bouw van woningen, een winkelcentrum en kantoorgebouwen. “We zijn van plan om meer dan $ 200 miljoen in het project te investeren,” zei hij, erop wijzend dat het perceel grond in het stadscentrum, is overgenomen van de Macedonische regering voor $ 8.  
Bacaksiz ging verder met te zeggen dat Limak vertrouwen heeft in zijn groeistrategie in de Balkan. Turks-Frans consortium Limak Airport de Lyon MAS zal officieel volledige verantwoordelijkheid voor het bedienen van Kosovo Pristina International Airport in april krijgen. Limak heeft het recht om de luchthaven, de enige in Kosovo, te beheren voor de komende 20 jaar, en heeft verantwoordelijkheid genomen voor de modernisering van haar infrastructuur, een project dat bijna 100 miljoen euro kost.
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/turkish-firm-to-invest-200-mln-in-macedonia.aspx?pageID=238&nID=16057&NewsCatID=345

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here