7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Economische missie naar Turkije met minister Maxime Verhagen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Van 23 tot en met 25 mei 2012 vindt een economische missie naar Turkije plaats onder leiding van Maxime Verhagen, minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.De focus ligt op de volgende sectoren/thema’s:
Veiligheid- en maritieme industrie
Creatieve industrie (architectuur, mode, design en podiumtechniek)
Deze missie biedt u een unieke gelegenheid om kennis en ervaringen met Nederlandse en Turkse ondernemers uit te wisselen. Er is uitgebreid gelegenheid voor matchmaking en individuele gesprekken met potentiële Turkse counterparts. Bovendien hoeft u door de georganiseerde individuele matchmaking niet zelf op zoek naar potentiële zakenpartners.Het programmaVoor het programma van de delegatie van minister Verhagen worden ontmoetingen aangevraagd met o.a. vice-premier Babacan, minister van Economische zaken Caglayan, minister van Defensie Yilmaz, voorzitter van Tüsad, en burgemeester van Istanbul.Gedurende de reis vinden ook collectieve activiteiten plaats waarbij de deelnemers geïnformeerd worden over de ontwikkelingen op de Turkse markt. Tijdens officiële recepties en diners in aanwezigheid van de gehele officiële delegatie bestaat de mogelijkheid bestaande relaties te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.
Lees verder:
Bron: http://www.agentschapnl.nl/agenda/economische-missie-naar-turkije-met-minister-maxime-verhagen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here